VIDEO Nothing lansează smartphone-ul Phone 2A Plus

VIDEO Nothing lansează smartphone-ul Phone 2A Plus
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 aug 2024

La doar patru luni după Phone 2A, Nothing lansează un nou smartphone cu preț de sub 400 de dolari.

Phone 2A Plus aduce o serie de mici îmbunătățiri în ceea ce privește performanța, bateria și partea foto, dar vine și cu preț ceva mai mare.

Urmărește-ne și pe Google News

Noul smartphone păstrează ecranul OLED de 6,7 inch, dar se bucură de un chipset MediaTek Dimensity 7350 Pro 5G, exclusiv în acest moment pentru acest smartphone.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Vânzările de smartphone-uri cu funcții de inteligență artificială generativă pot crește de patru ori CITEȘTE ȘI Vânzările de smartphone-uri cu funcții de inteligență artificială generativă pot crește de patru ori

Conform Nothing, chipset-ul vine cu un procesor mai rapid cu 10% și cu o soluție grafică care este mai performantă cu 30% decât cea de pe modelul anterior.

Camera frontală face saltul de la 32MP la 50MP, iar bateria se poate încărca acum cu 50W, adică ușor mai rapid decât vechiul model.

Noul smartphone, despre care producătorul spune că încearcă să demonstreze că și telefoanele de buget pot arăta bine, va fi disponibil prima oară în Marea Britanie, unde va costa 399 de lire sterline (399 de dolari în Statele Unite), cu 50 de lire mai mult decât modelul anterior.

viewscnt
Afla mai multe despre
nothing
smartphone
phone 2a plus