VIDEO Noile căști Google Pixel Buds Pro 2 promit funcții superioare, dar sunt și mai scumpe

VIDEO Noile căști Google Pixel Buds Pro 2 promit funcții superioare, dar sunt și mai scumpe
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 aug 2024

Google a prezentat căștile Pixel Buds Pro 2, care sunt mai mici și mai puternice, grație cipului Tensor. Compania a crescut, însă, și prețul de vânzare.

La doi ani după primele căști Google, noile căști Pixel Buds Pro 2 sunt și primele care beneficiază de un cip Tensor A1, procesare audio și, spune Google, funcții de inteligență artificială.

Urmărește-ne și pe Google News

Conform companiei americane, procesarea audio se face acum de 90 de ori mai rapid decât viteza sunetului, ceea ce le permite să realizeze rapid adaptări în funcție de cum sunt purtate și zgomotului înconjurător.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
FOTO Google a prezentat seria de smartphone-uri Pixel 9. Cu ce prețuri le aduce în România CITEȘTE ȘI FOTO Google a prezentat seria de smartphone-uri Pixel 9. Cu ce prețuri le aduce în România

Tot Google spune că, datorită cipului Tensor și a unei tehnologii pe care o numește Silent Seal 2.0, sistemul de estompare a zgomotelor se poate adapta la schimbări de trei milioane de ori pe secundă.

Există suport și pentru Gemini AI, care va lua locul vechiului Google Assistant, dar va putea realiza și sarcinile pe care le îndeplinea acesta, alături de noul mod conversațional pe care compania îl numește Gemini Live.

Căștile Pixel Buds Pro 2 promit un bass puternic, grație driverelor de 11 mm. Câtă vreme sunt conectate la un dispozitiv Pixel, acestea suportă și spatial audio în funcție de mișcarea capului.

În ceea ce privește designul, noile căști arată la fel ca cele vechi, dar sunt cu 27% mai mici și cântăresc cu 1,5 grame mai puțin.

Pixel Buds Pro 2 vor fi disponibile din 26 septembrie și vor costa cu 29 de dolari mai mult decât modelul anterior. În România, acestea vor fi vândute cu 1.250 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
căști
google
pixel buds pro 2
ai