Smartphone-urile Pixel vor primi acces la Android 15 mai târziu decât în anii trecuți

Smartphone-urile Pixel vor primi acces la Android 15 mai târziu decât în anii trecuți
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 aug 2024

Smartphone-urile Google vor putea face trecerea la cea mai nouă versiune de Android abia în luna octombrie, aparent din cauza unor probleme tehnice.

De regulă, smartphone-urile Pixel puteau începe să instaleze cea mai recentă versiune de Android imediat după lansarea codului sursă - cel puțin așa se întâmpla în anii trecuți.

Urmărește-ne și pe Google News

Anul acesta, codul sursă va fi disponbil de săptămâna viitoare, dar nu și Android 15 pentru seria Pixel, conform unei surse din cadrul companiei citate de Android Authority.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Apple a anunțat data de lansare a noilor iPhone-uri CITEȘTE ȘI Apple a anunțat data de lansare a noilor iPhone-uri

Astfel, smartphone-urile Google vor putea instala Android 15 în luna octombrie, cel mai probabil undeva la jumătatea acesteia, ceea ce reprezintă o întârziere față de anii anteriori.

Și asta, în condițiile în care noile smartphone-uri Pixel 9 au fost prezentate anul acesta mai devreme decât în anii trecuți, pentru a „lua fața” Apple.

Conform sursei citate, Google are rezolvat o serie de chestiuni legate de stabilitatea sistemului de operare înainte de lansarea oficială a acestuia.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone
pixel
android
google