Microsoft a lansat o nouă aplicație Teams

Microsoft a lansat o nouă aplicație Teams
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 aug 2024

Soluția de comunicare Teams, dezvoltată de Microsoft, are o nouă aplicație, care simplifică folosirea acesteia pentru muncă, educație și în scop privat.

După mai multe luni de teste, Microsoft a lansat, în sfârșit, aplicația unificată de Teams, menită să simplifice viața celor o folosesc pentru a comunica în mai multe scopuri.

Urmărește-ne și pe Google News

Dacă până acum trebuiau folosite instanțe diferite ale aplicației pentru scopuri diferite, Teams include acum posibilitatea schimbării între modurile Work, School și Personal.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Microsoft organizează un eveniment de securitate cibernetică legat de incidentul CrowdStrike CITEȘTE ȘI Microsoft organizează un eveniment de securitate cibernetică legat de incidentul CrowdStrike

De notat în modurile Work și School, spre deosebire de folosirea în scop personal, Microsoft Teams necesită un abonament.

De asemenea, acum există posibilitatea participării la o conferință ca invitat, ceea ce este o entitate separă de cele trei, pe care o poate folosi un utilizator diferit.

Noua versiune a aplicației Teams este disponibilă atât pentru Windows, cât și pe macOS.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
teams
windows
macos