Samsung vrea să vândă o categorie specială de telefoane cu AI

Samsung vrea să vândă o categorie specială de telefoane cu AI
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 iul 2024

Președintele Samsung Mobile a anunțat că producătorul coreean ar putea dezvolta și vinde telefoane special create pentru a facilita utilizarea inteligenței artificiale.

Samsung are un nou focus - crearea unor așa-zise telefoane AI, dispozitive care ar urma să aibă un hardware și un design diferit de smartphone-urile obișnuite, ambele puse în slujba AI-ului.

Urmărește-ne și pe Google News

TM Roh, președintele unității Samsung Mobile Experience, vorbește despre nașterea unei noi categorii de smartphone-uri, gândite pentru a facilita utilizarea funcțiilor de inteligență artificială.

Inversare majoră - Google a decis, după multiple amânări, să nu mai elimine cookie-urile CITEȘTE ȘI Inversare majoră - Google a decis, după multiple amânări, să nu mai elimine cookie-urile

Roh nu intră în detalii, în cadrul interviului acordat pentru publicația australiană Financial Review, dar spune că viitoarele telefoane AI ar putea fi radical diferite - ecrane mai mari, senzori mai mulți etc.

O astfel de nouă categorie de smartphone-uri ar urma să fie vândută în paralel cu smartphone-urile obișnuite, care includ și ele deja funcții de inteligență artificială.

Samsung pare să încerce să preia ideea de Microsoft, cu noile PC-uri AI, și să o implementeze pe piața telefoanelor mobile. Ambele companii vor să-și crească vânzările pe seama a ceea e consideră că este un mare interes pentru inteligență artificială din partea utilizatorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
ai