Samsung va aduce inteligența artificială pe unele dintre smartphone-urile seriei Galaxy A

Samsung va aduce inteligența artificială pe unele dintre smartphone-urile seriei Galaxy A
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 aug 2024

Disponibile până acum doar pe cele mai scumpe smartphone-uri ale companiei, Samsung va implementa unele funcții de AI și pe modelele de clasă medie.

Compania coreeană va extinde accesul la Galaxy AI cu două modele din seria Galaxy A. Conform SamMobile, primele două modele din seria Galaxy A care vor beneficia de funcții de inteligență artificială vor fi Galaxy A35 și Galaxy A55.

Urmărește-ne și pe Google News
ChatGPT va fi integrat pe iPhone anul acesta CITEȘTE ȘI ChatGPT va fi integrat pe iPhone anul acesta
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Pentru a menține o diferențiere favorabilă modelelor mai scumpe, Samsung nu va aduce toate funcțiile de AI de pe flagship-uri pe midrange-uri.

Deși nu este încă foare clar ce funcții vor fi disponibile pe seria Galaxy A, se pare că Samsung va alege ca doar unele dintre facilitățile de AI să fie instalate pe aceste modele.

Până acum, cel mai accesibil smartphone Samsung cu Galaxy AI era Galaxy S23 FE. Acesta, de exemplu, nu oferea acces la Instant Slow-Mo, o funcție care permite transformarea imediată într-un slow motion a unui clip video.

Extinderea accesului la Galaxy AI nu vine neapărat ca o surpriză. La Unpacked 2024, Samsung promitea că va aduce funcțiile de inteligență artificială pe mai bine de 200 de milioane de dispozitive.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
inteligența artificială
smartphone
galaxy a