Reddit vrea să traducă tot conținutul cu ajutorul AI-ului

Reddit vrea să traducă tot conținutul cu ajutorul AI-ului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 mai 2024

Devenită recent o companie publică, Reddit testează un model lingvistic prin care vrea să traducă automat conținutul din cadrul platformei în alte limbi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

În cadrul testului, postările Reddit sunt traduse automat, cu ajutorul unui sistem de inteligență artificială, din limba engleză în limba franceză.

Traducerea conținutului în alte limbi face parte din noul focus al companiei, care vrea să-și crească audiența internațională. În prezent, raportul dintre americani și utilizatorii din restul lumii este 50/50.

TikTok va eticheta conținutul generat de AI din OpenAI și din alte părți CITEȘTE ȘI TikTok va eticheta conținutul generat de AI din OpenAI și din alte părți

După traducerea în limba franceză, Reddit să facă același lucru pentru limba spaniolă.

Compania mai vrea să realizeze și extinderea ecosistemului, prin instrumente create de dezvoltatorii terți. Aceasta idee contravine cu ceea ce a făcut Reddit în ultimul an, când a blocat multe aplicații terțe, stricând-și relația cu dezvoltatorii terți.

O altă schimbare surprinzătoare va fi reintroducerea monedei virtuale Reddit Gold, la care renunțase în urmă cu mai puțin de un an.

Reddit a câștigat 243 de milioane de dolari în ultimul trimestru, reușind să-și crească veniturile de la an la an cu 48%. În aceeași perioadă, numărul utilizatorilor unici a crescu cu 37% la 82,7 milioane.

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
traduceri
conținutul
ai