Platforma braziliană VTEX, prezentă și în România, cumpără Weni

Platforma braziliană VTEX, prezentă și în România, cumpără Weni
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 sep 2024

Platforma enterprise VTEX, prezentă și în România, folosită de branduri și retaileri la nivel mondial, a achiziționat Weni, jucător important în furnizarea de soluții bazate de tehnologii AI avansate.

Weni va continua să funcționeze ca un business independent. Această nouă unitate va oferi o soluție de customer experience (CX) specializată și sistematică, pentru a asigura integrarea ușoară și colaborarea fără întreruperi pentru brandurile enterprise și retaileri.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Digi recrutează un director-cheie pentru a cuceri Spania CITEȘTE ȘI FOTO Digi recrutează un director-cheie pentru a cuceri Spania
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

„Unii retaileri cheltuiesc 10% sau mai mult din veniturile lor pentru asistența clienților. Scopul nostru cu Weni este să oferim o soluție inovatoare de customer experience end-to-end, care continuă să confirme recunoașterea noastră ca lideri în comerțul B2C și B2B de către IDC, crescând rentabilitatea investițiilor pe care brandurile le primesc prin VTEX”, a declarat Alexandre Soncini, co-fondator VTEX, responsabil de achiziție.

Înființată în 2000 de Geraldo Thomaz și Mariano Gomide de Faria, VTEX furnizează soluții de comerț digital și marketplace pentru companii.

Compania s-a extins în Europa în 2017, în prezent având birouri operaționale în mai multe țări de pe continent, inclusiv în România, de unde coordonează activitățile din Europa Centrală și de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
e-commerce
vtex
weni