OpenAI ar putea vinde abonamente de 2.000 de dolari pe lună

OpenAI ar putea vinde abonamente de 2.000 de dolari pe lună
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 sep 2024

Producătorul ChatGPT are în lucru noi modele lingvistice și ia în considerare abonamente extrem de scumpe pentru acestea.

În prezent, un abonament ChatGPT Plus costă 20 de dolari pe lună, iar  multe dintre funcțiile chatbot-ului pot fi accesate chiar gratuit de utilizatori.

Urmărește-ne și pe Google News

Acest lucru s-ar putea schimba, când compania va lansa noile modele lingvistice, Strawberry și Orion, la care lucrează în prezent.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Google își va afla pedeapsa peste aproape un an CITEȘTE ȘI Google își va afla pedeapsa peste aproape un an

Conform surselor citate de The Information, șefii companiei au discutat deja despre strategia de vânzare a acestora, iar una dintre variante presupune abonamente care vor costa până la 2.000 de dolari pe lună.

Dacă despre Orion nu se cunosc multe informații, Strawberry se pare că va fi capabil să rezolve probleme de matematică pe care nu le-a întâlnit niciodată, să îndeplinească sarcini complexe, cum ar fi dezvoltarea strategiilor de piață și rezolvarea puzzle-urilor complicate de cuvinte și să efectueze "cercetări profunde".

Conform acelorași surse, acest model lingvistic ar urma a fi lansat undeva în cursul toamnei.

OpenAI este în plină campanie de strângere de fonduri, iar printre potențialii investitori, care ar putea să-i ducă valoarea de piață la peste 100 de milioane de dolari, numărându-se Nvidia și Apple.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
strawberry
orion
abonamente