Microsoft a întrerupt o actualizare care duce la restartarea în serie a Windows 11

Microsoft a întrerupt o actualizare care duce la restartarea în serie a Windows 11
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris luni, 10:47

După ce a lansat un update care face ca PC-urile cu Windows 11 să se restarteze în continuu, Microsoft a decis să pună pauză actualizării respective pentru acest sistem de operare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Recent, Microsoft a lansat un update, care poartă indicativul KB5039302. Acesta era opțional, înainte de a fi inclus în pachetul de update-uri aferente lunii iulie.

Însă, după instalare, acest update dădea o eroare care ducea la restartarea PC-ului, iar după restartare, aceeași eroare ducea la un nou restart și tot așa.

Windows 11 salvează documentele pe OneDrive fără acordul utilizatorilor CITEȘTE ȘI Windows 11 salvează documentele pe OneDrive fără acordul utilizatorilor

Problema are șanse mai mari să afecteze utilizatorii care folosesc aplicații de virtualizare, precum CloudPC, DevBox, Azure Virtual Desktop, conform Microsoft.

Compania americană spune că investighează situația, pentru a înțelege mai bine în ce condiții este declanșată eroarea.

Până la rezolvarea situației, a fost întreruptă livrarea update-ului în cauză. Asta ar trebui să scutească de această problemă alți utilizatori, pe lângă cei afectați deja.

Cert este că cei afectați deja s-au ales cu un PC nefuncțional și ar putea fi forțați la reinstalarea sistemului de operare.

Microsoft are deja un foarte lung istoric negativ în ceea ce privește update-urile problematice, motiv pentru care, deja, mulți utilizatori au găsit mai înțelept să amâne instalarea actualizărilor, până sunt siguri că acestea nu creează necazuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
actualizare
windows 11