Meta deschide calea dezvoltării aplicațiilor terțe pentru Threads

Meta deschide calea dezvoltării aplicațiilor terțe pentru Threads
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 iun 2024

Threads, cea mai nouă socială lansată de Meta, oferă acum dezvoltatorilor acces la un API care le permite să dezvolte aplicații care folosesc funcțiile platformei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Mark Zuckerberg însuși a anunțat disponibilitatea API-ului pentru Threads și a promis, într-o postare tot pe Threads, că și mai multe funcții vor fi adăugate acestuia pe viitor.

Deocamdată, API-ul permite dezvoltatorilor să apeleze o serie întreagă de funcții ale rețele de socializare precum tragerea conținutului nou, postarea de răspunsuri la postări și repostarea acestora, precum și filtrarea conținutului.

YouTube escaladează, din nou, lupta cu instrumentele adblock CITEȘTE ȘI YouTube escaladează, din nou, lupta cu instrumentele adblock

Același API va oferi acces și la statistici. Prin intermediul noului API va putea fi văzut numărul de vizualizări, de like-uri și repostări.

Noul API va permite dezvoltatorilor să creeze aplicații care interacționează cu conținutul platformei. Speranța este că, eventual, API-ul va permite dezvoltarea unor clienți terți, precum cei care au contribuit la popularizarea Twitter.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
api
aplicații
threads