JTI a deschis un centru global IT în România

JTI a deschis un centru global IT în România
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 11:39

JTI, unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun și produse pentru vapat, a înființat un centru tehnologic în România, cu circa 140 de angajați în prezent, fiind analizată posibilitatea unei extinderi pe viitor.

Experții din București oferă suport în tehnologia informației pentru toate tipurile de activități din cadrul companiei la nivel mondial, fie că este vorba despre producție în cele 38 de fabrici la nivel global, cele opt centre de cercetare și dezvoltare sau vânzări, marketing, financiar, resurse umane etc. Gama de servicii furnizate include soluții de tehnologie pentru afaceri, date și analize, inginerie software, securitate cibernetică, infrastructură și operațiuni.

Urmărește-ne și pe Google News
Microsoft va investi 4,3 miliarde de euro în Italia CITEȘTE ȘI Microsoft va investi 4,3 miliarde de euro în Italia
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

„Hub-ul tehnologic stabilit în România este unul dintre cele mai importante printre cele șase centre globale JTI și simbolizează angajamentul nostru ferm și continuu pentru dezvoltarea României. Cu siguranță ne vom continua povestea de succes, investind în afacerea locală, în capacitățile de producție, în mărci și în oamenii noștri”, a declarat Alexander Pitchka, General Manager JTI România, Moldova și Bulgaria.

JTI are în total peste 1.400 de angajați în România, în sediul din București, fabrică, în hub-ul tehnologic recent înființat și în cele peste 30 de birouri de vânzări din toată țara. JTI România coordonează, de asemenea, piețele din Bulgaria și Moldova.

JTI este una dintre primele multinaționale înființate la nivel local, din 1993. Compania a investit peste 300 de milioane de euro pe piața locală, plus aproximativ 30 de milioane de euro în proiecte sociale și culturale.

Românii au împrumutat Statul cu aproape 1 miliard de lei prin Fidelis de octombrie până luni. Subscrierea se încheie vineri CITEȘTE ȘI Românii au împrumutat Statul cu aproape 1 miliard de lei prin Fidelis de octombrie până luni. Subscrierea se încheie vineri

Afacerea JTI în 2023 pentru cele două entități care operează în România, JTI Trading și JTI Manufacturing, depășește 1,7 miliarde de euro. Pe lângă accize, JTI a virat la buget și TVA, plus alte taxe, și contribuții, reprezentând în total peste 75% din cifra de afaceri, respectiv circa 1,3 miliarde de euro.

JTI este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun și produse pentru vapat, cu operațiuni în peste 130 de țări. Cu sediul la Geneva, Elveția, JTI are circa 46.000 de angajați, fiind membră a grupului Japan Tobacco. 

viewscnt
Afla mai multe despre
jti
centru it