International Work Finder își extinde serviciile de recrutare, adăugând în oferta sa și personal din România

International Work Finder își extinde serviciile de recrutare, adăugând în oferta sa și personal din România

Melania Pop, Business Development Manager International Work Finder

Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:52

International Work Finder, specializat în recrutarea de personal asiatic pentru companii românești, extinde serviciile de selecție și către personalul din România.

Astfel, compania va furniza soluții de recrutare pentru muncitori calificați și necalificați, precum și pentru poziții de execuție, de la poziții entry-level, până la cele care necesită un nivel ridicat de experiență.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO O companie din SUA lansează primele produse în România, după ce a cumpărat o cramă din Dealu Mare. Planuri de extindere globală cu stră-strănepotul lui Bram Stoker CITEȘTE ȘI FOTO O companie din SUA lansează primele produse în România, după ce a cumpărat o cramă din Dealu Mare. Planuri de extindere globală cu stră-strănepotul lui Bram Stoker
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Companie activează deja de 7 ani pe piața din România, fiind însă specializată în importul de forță de muncă și facilitând integrarea a circa 15.000 de angajați din afara Uniunii Europene.

„Extinderea serviciilor noastre pentru recrutarea de personal din România vine într-un moment esențial pentru piața forței de muncă. Este clar că există un deficit major de resurse umane în multe domenii, iar companiile locale se confruntă cu provocări reale în găsirea angajaților potriviți”, a declarat Melania Pop, Business Development Manager International Work Finder.

Conform datelor recente publicate de Institutul Național de Statistică, la finalul anului 2023, existau aproximativ 250.000 de locuri de muncă neocupate în întreaga țară.

FOTO Purcari vrea să treacă de la „campion regional” la „campion mondial” până în anul bicentenarului. Liniile strategice ale companiei CITEȘTE ȘI FOTO Purcari vrea să treacă de la „campion regional” la „campion mondial” până în anul bicentenarului. Liniile strategice ale companiei

“România are contingent de 100.000 de angajați străini, aprobat, pentru a acoperi pozițiile existente, ceea ce înseamnă că, pentru a-și îndeplini contractele în derulare, companiile mai au nevoie de 150.000 de profesioniști. În acest context, compania noastră își propune să folosească expertiza și resursele existente pentru a recruta angajați din România și pentru a aborda industrii noi, cum sunt cea farmaceutică, de IT, inginerie sau domenii tehnice”, a completat Melania Pop.

Din estimările International Work Finder, un român alocă până la 6 luni, pentru a-și găsi locul de muncă potrivit, iar timpul pe care îl petrece în companie este, în medie, de sub 2 ani. 

Reprezentanții International Work Finder estimează că, în următoarele 6-9 luni, segmentul de recrutare internă, din România, va reprezenta 10% din cifra de afaceri a companiei.

Fondată în 2017, International Work Finder furnizează servicii de recrutare, leasing de personal, outsourcing și integrare de forță de muncă, atât din România, cât și din afara Uniunii Europene. 

viewscnt
Afla mai multe despre
international work finder
recrutare