Intel promite o rezolvare pentru procesoarele defecte

Intel promite o rezolvare pentru procesoarele defecte
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 iul 2024

Compania americană Intel spune că identificat cauza problemelor pe care le au cele mai noi procesoare Core și că le va rezolva în curând.

După numeroase critici din partea clienților, Intel a oferit, în sfârșit, un răspuns legat de procesoarele Core din seriile 13 și 14, care suferă de mari probleme de instabilitate.

Urmărește-ne și pe Google News

Compania spune că a identificat și cauza acestora - „tensiunea de operare ridicată, provenită dintr-un algoritm de microcodare, care duce la solicitări incorecte de tensiune către procesor”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Microsoft a lansat un instrument de recuperare pentru problema CrowdStrike CITEȘTE ȘI Microsoft a lansat un instrument de recuperare pentru problema CrowdStrike

Un patch care ar trebui să regleze tensiunea și să ducă la dispariția problemelor ar urma a fi lansat în luna august, promite compania americană.

Eforturile de rezolvare a problemelor, care afectează nu doar una, ci două generații de procesoare Intel, vin după ce compania a fost aspru criticată nu doar de clienți, ci și de producătorii de jocuri.

Unii dintre producătorii de jocuri recomandau gamerilor să nu cumpere procesoarele Intel, în vreme ce alții au acuzat compania că vinde cu bună știință procesoare defecte.

viewscnt
Afla mai multe despre
intel
procesoarele defecte