Google simplifică accesul la AI pentru abonați

Google simplifică accesul la AI pentru abonați
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris luni, 11:35

Aplicațiile din cadrul suitei Google Workspace vor oferi acces la facilitățile de AI bazate pe Gemini prin intermediul barei laterale, ceea ce va simplifica apelarea acestor funcții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Google anunță că va adăuga funcțiile de AI pentru aplicațiile sale online de birou în bara laterală a acestora. De această schimbare, ce va fi vizibilă în Docs, Sheets, Slides, Drive și Gmail, vor beneficia abonații.

Prin intermediul funcțiilor de AI ce vor putea fi accesate rapid din bara laterală vor putea fi rafinate datele, reformula sau rezuma textele și vor putea fi obținute sugestii de îmbunătățire a conținutului.

Google Translate adaugă suport pentru 110 limbi CITEȘTE ȘI Google Translate adaugă suport pentru 110 limbi

În Slides, de exemplu, din panoul lateral vor putea fi generate imagini, iar în Drive vor putea fi create rezumate pentru mai multe documente odată, prin selectare, fără a fi necesară deschiderea acestora.

Totodată, Google a implementat Gemini și în aplicațiile mobile de Gmail - acesta poate fi folosit pentru rezumarea mesajelor primite sau pentru a ajuta la compunerea unor mesaje noi.

În aplicațiile mobile nu va exista o bară laterală, ca în cazul aplicațiilor web. Funcțiile de AI vor putea fi apelate prin intermediul unui buton afișat în partea de sus a ecranului când este deschis un e-mail.

Toate aceste funcții vor fi disponibile pentru abonamentele Google One AI Premium, Business, Enterprise, Education și Education Premium.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
workspace
ai