Google și Samsung au amânat lansarea căștii comune de realitate mixtă

Google și Samsung au amânat lansarea căștii comune de realitate mixtă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 iul 2024

Casa de de realitate mixtă pe care o construiesc împreună Samsung și Google, unul cu hardware-ul, celălalt cu software-ul, ar putea ajunge pe piață cel puțin cu un an mai târziu decât sperau cele două companii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
18 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Google și Samsung ar fi trebui să lanseze în primul trimestru al acestui an o cască de realitate mixtă - Samsung ar fi trebuit să dezvolte partea hardware, iar Google pe cea de software.

Însă, conform surselor citate de Business Insider, se pare că, în apropierea propusei lansări, cele două companii au constatat că aceasta nu este suficient de interesantă pentru a atrage utilizatorii.

Google pregătește cea mai mare tranzacție din istoria sa CITEȘTE ȘI Google pregătește cea mai mare tranzacție din istoria sa

Astfel, s-ar fi decis amânarea lansării acesteia pentru primul trimestru al anului viitor - asta dacă nu cumva, între timp, va surveni o nouă amânare.

O versiune pentru dezvoltatori a căștii anunțate în februarie 2023 ar putea ieși în octombrie, pentru ca versiunea finală să intre pe piață în martie anul viitor.

Se pare că de vină pentru întârziere este Google, care, după mai multe organizări și reorganizări interne, nu a finalizat lucrul la prima versiune a sistemului de operare Android XR.

În același timp, conform acelorași surse, după numeroasele reorganizări interne, mai mulți lideri importanți pe partea de realitate mixtă au părăsit compania, unii ajungând să lucreze acum pentru Meta.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
samsung
cască
realitate mixtă