Google Maps lansează două funcții de măsurare a vitezei pe iPhone

Google Maps lansează două funcții de măsurare a vitezei pe iPhone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 iul 2024

Versiunea de iPhone și CarPlay a aplicației Google Maps le oferă, în sfârșit, utilizatorilor acces la două funcții disponibile de mulți ani pe Android.

La cinci ani după Android, Google aduce vitezometrul din Google Maps pe iPhone, dar și pe platforma pentru mașini dezvoltată de Apple și numită CarPlay.

Urmărește-ne și pe Google News

Vitezometrul din Google Maps afișează viteze de deplasare a mașinii, o funcție pe care Waze, deținut tot de Google, o are încă din 2016.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Nothing lansează smartphone-ul CMF Phone 1 CITEȘTE ȘI Nothing lansează smartphone-ul CMF Phone 1

Alături de vitezometru, Google Maps aduce pe iPhone și indicatoarele de limitare a vitezei, altă funcție pe care Waze o oferă de foarte mult timp.

Pentru a activa cele două facilități, utilizatorii trebuie să intre la Settings - Navigation - Map, unde există comutatoare pentru ambele.

Cu această ocazie, Google amintește că vitezometrul din Google Maps are doar rol orientativ și nu ar trebui să ia locul celui de la mașină.

viewscnt
Afla mai multe despre
google maps
vitezometru
limitator
iphone