Google adaugă mai multe funcții de AI în Chrome. Utilizatorul poate întreba ”de la ce restaurant am comandat pizza acum două săptămâni?”

Google adaugă mai multe funcții de AI în Chrome. Utilizatorul poate întreba ”de la ce restaurant am comandat pizza acum două săptămâni?”
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 aug 2024

Browser-ul Google Chrome va oferi o serie de noi funcții de inteligență artificială, care vor facilita, printre altele, căutarea în limbaj natural a informațiilor accesate anterior și compararea produselor.

Utilizatorii browser-ului Chrome vor putea adresa întrebări în limbaj natural legate de istoricul de navigare pentru a găsi ușor informații accesate anterior.

Urmărește-ne și pe Google News

De exemplu, în loc să caute într-o lungă listă de site-uri vizitate, utilizatorul poate întreba, tastând în bara de adrese, „de la ce restaurant am comandat pizza acum două săptămâni?”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Google anunță funcții noi pentru Waze și Google Maps CITEȘTE ȘI Google anunță funcții noi pentru Waze și Google Maps

Google aduce și funcționalitatea Lens în browser-ul său, care va permite utilizatorilor să selecteze și să caute informații despre orice fără a părăsi site-ul activ. Lens poate identifica conținutul din imaginii și filmări.

În fine, tot cu ajutorul AI-ului, Chrome va putea face comparații între produsele deschise în paralel în până la 10 tab-uri - evidențiind asemănările și deosebirile dintre acestea la nivelul dotărilor tehnice, al prețurilor și al recenziilor primite de la clienți.

Toate noutățile vor fi implementate în versiunea pentru desktop a browser-ului și vor fi disponibile, pentru început, doar în Statele Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
chrome inteligență artificială