Gemini va genera, din nou, imagini cu oameni

Gemini va genera, din nou, imagini cu oameni
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 aug 2024

La mai multe luni după ce, din cauza controverselor legate de imaginile generate, compania a decis să dezactiveze posibilitatea creării imaginilor în care apar oameni, Google le dă voie clienților să folosească, din nou, această facilitate

Google a anunțat Imagen 3, o nouă versiune a soluției AI de generare a imaginilor, care „stabilește un nou standard pentru calitatea imaginilor”.

Urmărește-ne și pe Google News

Este o afirmație curajoasă din partea companiei care a fost nevoită să dezactiveze accesul la una dintre funcțiile versiunii anterioare, din cauza imaginilor aberante și fără legătură cu istoria adevărată generate de aceasta.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Angajații DeepMind cer companiei să renunțe la contractele militare CITEȘTE ȘI Angajații DeepMind cer companiei să renunțe la contractele militare

Imagen 3 performează „favorabil” în comparație cu concurența, spune managerul de produs Dave Citron, amintind că acesta va adăuga un watermark imaginilor generate pentru a putea fi identificate cu ușurință.

Funcția de generare a imaginilor în care apar oameni va fi reactivată în zilele următoare și va putea fi folosită doar de abonați.

Cu aceeași ocazie, Google anunță chatboții personalizați, pe care-i numește Gems. Aceștia pot fi specializați în anumite domenii (scriitor, programator etc.) și vor fi, de asemena, disponibili doar celor care plătesc unul din abonamentele AI ale companiei.

Și în acest caz, Google, care era liderul domeniului în urmă cu câțiva ani, încearcă să prindă din urmă rivalii OpenAI și Microsoft, care oferă de mai multe lunii facilități similare.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
ai
gemini