Funcția Circle to Search ajunge, neoficial, pe iPhone, prin intermediul unui shortcut

Funcția Circle to Search ajunge, neoficial, pe iPhone, prin intermediul unui shortcut
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 mai 2024

Una dintre cele mai interesante funcții pentru Android lansate de Google în ultima vreme poate fi folosită și pe iPhone, datorită unui shortcut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Managerul de design al Google Lens, Minsang Choi, a publication un shortcut pentru iPhone care reproduce funcția Circle to Search.

Într-un mod similar funcției originale de pe smartphone-urile Pixel, shortcut-ul face o captură de ecran, încearcă să identifice conținutul din imagine și caută informații pe internet despre acesta.

FOTO Telefonul Nokia 3210 este relansat după 25 de ani, cu tot cu jocul Snake CITEȘTE ȘI FOTO Telefonul Nokia 3210 este relansat după 25 de ani, cu tot cu jocul Snake

Pentru a putea folosi această funcționalitate, utilizatorii de iPhone trebuie să instaleze aplicația Google și shortcut-ul dedicat.

Google a prezentat Circle to Search la începutul anului, ca pe o funcție prin care, cu ajutorul AI-ului, utilizatorul poate căuta rapid informații online despre ceva ce văd pe ecranul telefonului.

Prima oară, Circle to Search a fost disponibilă pe Galaxy S24 și pe smartphone-urile Pixel, fiind o facilitate disponibilă exclusiv pe Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
circle to search
ai iphone
shortcut