FOTO Altex, retailer controlat de Dan Ostahie, își extinde rețeaua de magazine

FOTO Altex, retailer controlat de Dan Ostahie, își extinde rețeaua de magazine
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 aug 2024

Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie, continuă să dezvolte rețeaua sa națională inaugurând un nou magazin în Pașcani, județul Iași. 

 

Urmărește-ne și pe Google News

Altex este unul dintre cei mai mari retaileri locali, cu peste 135 de magazine deschise în țară.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Algoritmul TikTok trimite utilizatorilor notificări de știri false, inclusiv de tip “Breaking News”, cum ar fi avertizări de tsunami sau anularea concertelor lui Taylor Swift CITEȘTE ȘI Algoritmul TikTok trimite utilizatorilor notificări de știri false, inclusiv de tip “Breaking News”, cum ar fi avertizări de tsunami sau anularea concertelor lui Taylor Swift

Altex România a decis recent să intre pe zona de producție de energie electrică, prin înființarea Altex Green Energy, relevă datele analizate de Profit.ro.

FOTO Altex, retailer controlat de Dan Ostahie, își extinde rețeaua de magazine

Retailerul va contracta un nou împrumut de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), acum de 26 milioane euro, pentru finanțarea în proporție de până la 70% a unui nou depozit de 55.000 mp, care urmează să fie situat în apropiere de București.

În 2020, Altex a împrumutat 12 milioane de euro de la BERD pentru extinderea centrului logistic din Dragomirești Vale, în apropiere de București, proiect lansat în 2018 și anunțat în premieră de Profit.ro.

Profit.ro a anunțat, în octombrie 2018, că Altex a cumpărat un teren de circa 15 hectare în Dragomirești Vale în vederea dezvoltării, în două etape, a unui centru logistic cu o suprafață totală de aproximativ 90.000 metri pătrați, investiție estimată la peste 37 milioane de euro.

FOTO Altex, retailer controlat de Dan Ostahie, își extinde rețeaua de magazine

Prima etapă a proiectului a fost finanțată în proporție de 80% de către EximBank.

Retailerul electro-IT a consemnat în 2023 o cifră de afaceri de 7,01 miliarde de lei, în creștere cu 7,4 față de anul precedent. De asemenea, profitul net a urcat cu 27,3%, la 145,85 milioane de lei.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
altex
magazin
pascani