FOTO Acțiunile GameStop își continuă creșterea explozivă după o postare online

FOTO Acțiunile GameStop își continuă creșterea explozivă după o postare online
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mai 2024

Acțiunile GameStop și-au dublat și astăzi creșterea, după ce luni au câștigat peste 70%, adăugând miliarde de dolari la valoarea de piață.

Ieri, acțiunile retailerului american de jocuri video GameStop au crescut cu peste 100%, după ce „Roaring Kitty”, omul care a inspirat creșterea valorii acțiunilor și strângerea de fonduri din 2021, a postat online pentru prima dată în aproximativ trei ani.

Urmărește-ne și pe Google News

Postarea, o imagine pe X cu un jucător de jocuri video aplecat în față pe scaun, ca și cum ar indica faptul că acum ia jocul în serios, ca o schimbare puternică de atitudine, a marcat prima postare a lui Roaring Kitty pe platformă începând din 2021.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
OTE a plătit Orange o nouă rambursare pentru rețelele fixe ale Telekom CITEȘTE ȘI OTE a plătit Orange o nouă rambursare pentru rețelele fixe ale Telekom

Roaring Kitty, al cărei nume oficial e Keith Gill, este un fost agent de marketing pentru Massachusetts Mutual Life Insurance. Cunoscut și sub numele de DeepF------Value pe Reddit, Gill a atras o armată de comercianți zilnici, între 2020 și 2021.

FOTO Acțiunile GameStop își continuă creșterea explozivă după o postare online

În 2021, retailerul american de jocuri video GameStop a atras 1,13 miliarde de dolari, profitând de atractivitatea acțiunilor sale în rândul investitorilor prezenți pe rețelele de socializare.

WhatsApp va permite apelarea numerelor care nu sunt salvate în agendă CITEȘTE ȘI WhatsApp va permite apelarea numerelor care nu sunt salvate în agendă

Compania, ale cărei acțiuni au crescut cu peste 960% în acel an, a fost scânteia care a declanșat atunci o luptă între investitorii de tip short sellers și investitorii mici care se organizează online.

viewscnt
Afla mai multe despre
gamestop
jocuri video