Apple suspendă lucrările la următoarele căști Vision Pro high-end și se duce spre modele mai ieftine

Apple suspendă lucrările la următoarele căști Vision Pro high-end și se duce spre modele mai ieftine
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iun 2024

Apple a suspendat lucrările la următorul său set de căști de realitate mixtă Vision Pro high-end, potrivit The Information, care citează un angajat al unui producător care produce componente cheie pentru Vision Pro, transmite Reutes.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Producătorul de iPhone încă lucrează la lansarea unui produs Vision mai accesibil, cu mai puține funcții, înainte de sfârșitul anului viitor, se arată în articol, citând o persoană implicată în lanțul său de aprovizionare și o persoană implicată în fabricarea căștilor, arată news.ro.

Computerele - afectate de un bug nou al Windows CITEȘTE ȘI Computerele - afectate de un bug nou al Windows

Apple nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii a Reuters.

Compania intenționează să vândă Vision Pro în opt țări noi, inclusiv China și Japonia, în încercarea de a crește vânzările dispozitivului de 3.500 de dolari, care se confruntă cu o cerere mai lentă după entuziasmul inițial.

ULTIMA ORĂ FOTO România - din nou ținta unor atacuri DDoS ale hackerilor pro-ruși. Site-uri critice vizate CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO România - din nou ținta unor atacuri DDoS ale hackerilor pro-ruși. Site-uri critice vizate

La începutul acestei luni, Apple a ținut conferința anuală pentru dezvoltatori, unde și-a dezvăluit strategia AI mult așteptată și a anunțat un parteneriat cu producătorul ChatGPT OpenAI.

Evenimentul a dat, de asemenea, un impuls acțiunilor Apple, care au crescut acum cu peste 11% până acum în acest an, după ce erau în urmă față de colegii din Big-Tech la începutul anului din cauza cererii mai scăzute de iPhone-uri din China.

Utilizarea smartphone-urilor va fi interzisă în școlile din Los Angeles CITEȘTE ȘI Utilizarea smartphone-urilor va fi interzisă în școlile din Los Angeles

Apple a plănuit inițial să-și împartă produsul Vision în două modele, similare cu versiunile standard și Pro ale iPhone-ului său, se arată în articol.

Compania a redus prioritatea pentru succesorul Vision Pro în ultimul an, desemnând mai puțini angajați care să lucreze la următorul model, concentrându-se în același timp pe reducerea costurilor componentelor din prima generație, se mai arată în raport.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
vision