Apple promite mai multe lansări pentru săptămâna viitoare

Apple promite mai multe lansări pentru săptămâna viitoare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 08:29

Săptămâna care urmează, Apple va face mai multe anunțuri, susține șeful de marketing al companiei, Greg Joswiak. Printre noutăți, sunt așteptate să se regăsească noi Mac-uri.

"Mac (????) your calendars. Ne așteaptă o săptămână cu anunțuri interesante, începând încă de luni dimineață. Rămâneți pe fază..." scrie Joswiak  pe X.

Urmărește-ne și pe Google News

Prima frază pare o trimitere la noile Mac-uri pe care Apple este așteptată să le prezinte. Compania va lansa mai multe laptopuri și desktop-uri cu noile cipuri M4.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Apple adaugă suport pentru ChatGPT în iOS 18.2 CITEȘTE ȘI Apple adaugă suport pentru ChatGPT în iOS 18.2

Luni, Apple va lansa update-urile de iOS, iPadOS și macOS care vor activa, în sfârșit, Apple Intelligence - suita cu funcții  de inteligență artificială a companiei.

Din câte se pare, în Europa, Apple Intelligence va fi disponibilă la început doar pe Mac, în vreme ce pe iPhone și iPad va ajunge undeva în cursul anului viitor.

În fapt, anul viitor și poate inclusiv în anii care vor urma, Apple va continua să dezvolte și să lanseze noi și noi funcții pentru suita sa de inteligență artificială.

Rămâne de văzut dacă săptămâna de lansări anunțată de șeful de marketing de la Apple va cuprinde și alte produse în afară de cele care erau deja așteptate.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
mac
inteligență artificială