Apple Maps este disponibil în browser-ele web

Apple Maps este disponibil în browser-ele web
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 iul 2024

Apple a lansat o aplicație web a serviciului Apple Maps, care poate fie accesat acum din browser-ele web, la fel ca Google Maps.

După mulți ani de când a lansat Maps, care a fost până acum disponibil doar sub forma unei aplicații pentru dispozitivele companiei, Apple inaugurează o versiune web a acestui serviciu.

Urmărește-ne și pe Google News

Disponibilă deocamdată în stadiu beta, versiunea web include informații despre firme, precum restaurante, posibilitatea creării traseelor și recenzii.

OpenAI va lansa un concurent Google CITEȘTE ȘI OpenAI va lansa un concurent Google

Lipsesc alte facilități disponibile în aplicația mobilă, inclusiv posibilitatea sincronizării datelor prin intermediul unui Apple ID. Compania spune că restul funcțiilor vor fi adăugate, treptat, în timp.

Versiunea web de Apple Maps poate fi accesată cu browser-ele Safari și Chrome pe Mac și iPad, respectiv cu Chrome și Edge pe dispozitivele cu Windows.

Lansarea acestei aplicații ar putea semnifica pretențiile de extindere ale gigantului american, care vrea ca Apple Maps să aibă mai mulți utilizatori și să fie folosită de mai multe companii pentru a-și crește vizibilitatea.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple maps
web