Apple lucrează la un nou tip de dispozitiv

Apple lucrează la un nou tip de dispozitiv
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 aug 2024

Peste doi ani, Apple ar putea lansa un dispozitiv de smart home, asemănător unui iPad, dar care să fie plasat pe o masă, unde este ținut de un braț robotic.

Apple are în dezvoltare un dispozitiv asemănător unei tablete, conform Bloomberg, dar care poate fi folosit în mod special pentru a controla produsele și instrumentele din cadrul unei așa-zise case inteligente.

Urmărește-ne și pe Google News

Viitorul dispozitiv ar trebui să controleze produsele conectate la rețeaua WiFi a locuinței, de la electrocasnice inteligente, la sisteme video de securitate.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Smartphone-urile Pixel 9 vor fi primele care vor folosi noul sistem Google de comunicare prin satelit CITEȘTE ȘI Smartphone-urile Pixel 9 vor fi primele care vor folosi noul sistem Google de comunicare prin satelit

Acesta ar urma să fie atașat unui braț robotic, care să-i permită să se miște și să-și rotească ecranul.

Apple ar fi dat undă verde proiectului încă din 2022, dar intrarea pe piață ar urma să aibă loc abia în 2026. În interiorul companiei, ar fi existat discuții despre oportunitatea unui astfel de produs - dacă sau nu oamenii ar fi interesați să-l cumpere.

Mai multe sute de angajați ai companiei ar lucra în prezent la proiectul care urmează să beneficieze și de unele dintre funcțiile de inteligență artificială din cadrul suitei Apple Intelligence.

Sursele Bloomberg susțin că Apple ar urma să vândă viitorul dispozitiv la un preț de aproximativ 1.000 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
smart home