Google va lansa o aplicație de generare a imaginilor

Google va lansa o aplicație de generare a imaginilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 aug 2024

După ce Apple a anunțat o aplicație dedicată special creării imaginilor cu ajutorul AI-ului pentru iOS 18, Google face același lucru, dar pentru propriile smartphone-uri.

Google a anunțat Pixel Studio, o aplicație pe care utilizatorii o vor putea folosi pentru a genera imagini cu ajutorul inteligenței artificiale pe bază de comenzi scrise.

Urmărește-ne și pe Google News

După creare, dacă consideră necesar, utilizatorii pot folosi aceeași aplicație pentru a prelucra imaginile și a schimba diverși parametrii ai acestora.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
FOTO Google a prezentat seria de smartphone-uri Pixel 9. Cu ce prețuri le aduce în România CITEȘTE ȘI FOTO Google a prezentat seria de smartphone-uri Pixel 9. Cu ce prețuri le aduce în România

Viitoarea aplicație, care va se va baza pe modelul text-to-image Imagen, va fi preinstalată pe noile smartphone-uri din seria Pixel 9.

Interesant este că, deși a luat startul mai târziu în dezvoltarea soluțiilor moderne de AI generativ, Apple a luat fața Google în acest caz, prezentând prima o aplicație de acest gen.

Apple a anunțat, încă din iunie, aplicația Image Playground, care va face parte din suita Apple Intelligence și va fi disponibilă în curând, după lansarea iOS 18.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel studio
ai
imagen