Apple intenționează să dezvolte o aplicație de streaming pentru Android, într-o mișcare rară

Apple intenționează să dezvolte o aplicație de streaming pentru Android, într-o mișcare rară
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2024

Apple intenționează să dezvolte o aplicație de streaming pentru Android, într-o mișcare rară de a duce produsele sale pe sistemul de operare rival. Urmărește astfel să își crească numărul de abonați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Apple a publicat un anunț prin care caută să angajeze o persoană care să conducă eforturile de dezvoltarea unei “noi funcții distractive” și să “ajute la realizarea unei aplicații folosite de către milioane de oameni” de tip TV, pentru Android. Prin această mișcare, Apple semnalează că este dispusă să treacă pe plan secund rivalitatea cu Android, în încercarea de a crește pe piața de streaming, arată BiziDay.

Românii au în față o nouă mini-vacanță CITEȘTE ȘI Românii au în față o nouă mini-vacanță

Serviciul TV+, lansat în 2019, este încercarea Apple de a crea o platformă de streaming care să concureze cu Netflix, Max sau Disney+, iar compania a cheltuit sume considerabile pentru a avea conținut original. Totuși, Apple nu a dezvăluit câți abonați are platforma sa sau ce venituri generează.

Deși Apple oferă servicii de streaming de muzică pe Android, a refuzat să lanseze aplicații precum FaceTime și iMessage pe acest sistem de operare.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
android