Apple - Experții în securitate cibernetică pot câștiga până la un milion de dolari dacă descoperă și raportează vulnerabilități ale structurii cloud folosite de Apple Intelligence

Apple - Experții în securitate cibernetică pot câștiga până la un milion de dolari dacă descoperă și raportează vulnerabilități ale structurii cloud folosite de Apple Intelligence
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 12:48

Experții în securitate cibernetică pot câștiga până la un milion de dolari dacă descoperă și raportează vulnerabilități ale structurii cloud folosite de Apple Intelligence.

Luni, Apple este așteptată să lanseze Apple Intelligence, suita de AI a companiei, care va realiza în cloud sarcinile mai complexe, ce nu pot fi realizate local, direct pe telefon.

Urmărește-ne și pe Google News

În acest scop, gigantul american inaugurează o nouă structură cloud, numită Private Cloud Compute, despre a promite că va păstra în securitate datele utilizatorilor săi.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Apple reduce producția de iPhone 16 CITEȘTE ȘI Apple reduce producția de iPhone 16

Pentru a se asigura că noua structură oferă, într-adevăr, o securitate înaltă, compania anunță un program de recompense care va plăti până la un milion de dolari oricui descoperă și raportează probleme de securitate.

Raportarea exploit-urilor capabile să extragă informațiile sensibile ale utilizatorilor sau solicitările pe care clienții le trimit către cloud-ul privat al companiei va fi recompensată cu până la 250.000 de dolari.

De asemenea, compania va plăti până la 150.000 de dolari pentru exploit-uri capabile să acceseze informații sensibile ale utilizatorilor dintr-o poziție privilegiată în rețea, chiar dacă acestea nu se încadrează în vreuna din categoriile de vulnerabilități urmărire.

Noile recompense pentru securizarea Private Cloud Compute reprezintă o extindere a programelor de „bug bounty” derulate de companie pentru produsele și serviciile sale.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
vulnerabilități
cloud
recompense