Apple adaugă suport pentru ChatGPT în iOS 18.2

Apple adaugă suport pentru ChatGPT în iOS 18.2
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 15:24

Începând cu iOS 18.2, utilizatorii de iPhone vor avea la dispoziție noi soluții de inteligență artificială, în frunte cu ChatGPT, care va putea fi invocat pentru sarcinile la care nu se descurcă Siri.

Apple a lansat prima versiune beta pentru dezvoltatori a versiuni 18.2 de iOS, iar aceasta include primul val de extindere a funcțiilor din cadrul suitei Apple Intelligence.

Urmărește-ne și pe Google News

Astfel, pe lângă funcțiile care vor fi implementate în curând, iOS 18.2 va adăuga alte trei: Genmoji, Visual Intelligence și ChatGPT.

Evenimente
>31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Cel mai nou AI Anthropic poate controla PC-ul CITEȘTE ȘI Cel mai nou AI Anthropic poate controla PC-ul

ChatGPT va fi opțional pe iPhone și care va putea fi folosit dacă utilizatorul acceptă ca datele sale personale să fie trimise către producătorul OpenAI.

Acesta va putea fi invocat pentru întrebări ori sarcini pentru care Siri nu are abilitățile necesare, dar și pentru lucrul cu textul, precum rescrierea, rezumare sau corectarea acestuia.

Visual Intelligence permite utilizatorului să îndrepte camera spre diverse obiecte din jur și să ceară informații despre acestea inteligenței artificiale. De exemplu, cu camera îndreptată spre un restaurant, utilizatorul ar putea dobândi acces la meniu.

În fine, Genmoji permite crearea emoji-urilor pe baza comenzilor scrise, dar și a unor imagini, precum fotografii cu prieteni, direct din tastatura dedicată acestora.

Nu se știe încă exact când va fi lansat iOS 18.2. Cert este că suita Apple Intelligence va fi disponibilă de săptămâna viitoare, când se lansează iOS 18.1. În Europa, aceasta va fi lansată cândva în cursul anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ai
chatgpt
ios 18.2