Apple este așteptată să-și lanseze astăzi suita de inteligență artificială

Apple este așteptată să-și lanseze astăzi suita de inteligență artificială
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 10:27

Luni seara, Apple este așteptată să publice cele mai noi update-uri de iOS, iPadOS și macOS, care vor reprezenta lansarea oficială a suitei Apple Intelligence pe dispozitivele companiei.

Apple Intelligence va deschide drumul soluțiilor de inteligență artificială pe dispozitivele Apple și, de luni seara, va fi disponibilă pentru iPhone, iPad și Mac.

Urmărește-ne și pe Google News

Aceasta va oferi o serie de funcții, precum rescrierea și rezumarea textelor sau eliminarea elementelor nedorite din fotografii cu ajutorul AI-ului, care vor fi implementate la nivelul sistemului de operare și vor putea fi apelate din mai multe aplicații.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
28 noiembrie - Profit Financial.forum
iOS 18.2 va introduce o nouă funcție pentru siguranța copiilor CITEȘTE ȘI iOS 18.2 va introduce o nouă funcție pentru siguranța copiilor

La început, Apple Intelligence va funcționa doar pentru limba engleză, dar compania promite o creștere rapidă a numărului de limbi suportate, începând cu franceză, germană, italiană, japoneză, coreeană, portugheză, spaniolă și vietnameză.

Suita de AI a companiei va fi disponibilă, la început, doar în Statele Unite, urmând ca accesul să fie extins. În Europa, aceasta este așteptată să fie lansată undeva în cursul anului viitor.

Tot săptămâna aceasta, Apple este așteptată să lanseze noi laptopuri și desktopuri din seria Mac, dotate cu noile cipuri M4.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
inteligență artificială
iphone
ipad
mac