Apple ar putea lansa o aplicație pentru gestionarea parolelor

Apple ar putea lansa o aplicație pentru gestionarea parolelor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 iun 2024

Printre noutățile pe care Apple le va anunța începând de luni, în cadrul WWDC 2024, se pare că se va numără o nouă aplicație, specializată în gestionarea parolelor.

Numită, simplu, Passwords, aplicația va oferi funcții dedicate salvării, completării și gestionării parolelor pe dispozitivele vândute de Apple, conform Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News

Aplicația va permite utilizatorilor să importe datele de logare din alte aplicații și să le organizeze pe categorii, precum conturi online, parole de WiFi, Passkeys și altele.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
Piața wearables a crescut CITEȘTE ȘI Piața wearables a crescut

Aceasta va suport, de asemenea, codurile temporare pentru verificarea în doi pași, pentru serviciile care folosesc această tehnică pentru a confirma identitatea utilizatorilor.

Viitoarea aplicație va funcționa nu doar pe iPhone, iPad și Mac, dar și pe noua cască de realitate virtuală a companiei, Vision Pro.

Passwords va concura cu managerele existente de parole, precum 1Password și LastPass, care presupun plata unui abonament lunar, dar sunt disponibile pe mai multe sisteme de operare, inclusiv Windows și Android.

Apple este așteptată să prezinte noua aplicație luni, când începe MWDC 2024.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
aplicație
parole
passwords