Apple a lansat aplicația Podcasts pentru web

Apple a lansat aplicația Podcasts pentru web
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 aug 2024

Serviciul de podcast-uri operat de Apple este acum disponibil în cadrul celor mai importante browsere web, putând fi sincronizat cu aplicațiile mobile.

Dacă, până acum, podcast-urile din cadrul serviciului Apple puteau fi ascultate online, dar numai atât, noua aplicație vine cu o serie întreagă de funcționalități.

Urmărește-ne și pe Google News

Podcast-urile au acum pagini dedicate, de unde utilizatorii pot da Follow pentru a fi anunțați când apar episoade noi. Anterior, aceștia puteau să asculte podcast-uri doar accesând un link extern, cum sunt cele dintr-o căutare pe Google.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Apple ar putea vinde un abonament pentru funcții de AI abia peste trei ani CITEȘTE ȘI Apple ar putea vinde un abonament pentru funcții de AI abia peste trei ani

Apple Podcasts pentru web oferă o bibliotecă care găzduiește milioane de emisiuni audio și secțiuni de topuri unde pot fi găsite cele mai ascultate podcast-uri.

Dacă se loghează în contul Apple, utilizatorii vor beneficia și de sincronizarea datelor între aplicațiile mobile și cea web. În acest fel, de exemplu, o emisiune ascultată parțial pe telefon poate fi reluată din versiunea web.

Disponibilă la adresa podcasts.apple.com, noua aplicație web a serviciului Apple merge în browser-ele Safari. Firefox, Edge și Chrome.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple podcasts
podcasturi
audio