FOTO Restaurante fără bucătari? Carmolimp intră pe nișa produselor gata preparate, cu ciorbă la pungă

FOTO Restaurante fără bucătari? Carmolimp intră pe nișa produselor gata preparate, cu ciorbă la pungă
scris 27 mai 2024

Compania brașoveană CarmOlimp, pe piață din 1993, având în portofoliu o fabrică integrată de mâncare gătită, intră pe nișa restaurantelor cu intenția de a le livra produse gata preparate, necongelate.

Gama de produse presupune o investiție de 300.000 euro.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Producătorul Villa Vinèa extinde crama din Mureș cu 2 milioane euro, inclusiv cu subvenții CITEȘTE ȘI FOTO Producătorul Villa Vinèa extinde crama din Mureș cu 2 milioane euro, inclusiv cu subvenții

“Am cercetat foarte mult până am reușit să ieșim cu aceste produse în piața românească. Ne așteptăm să devenim principalul furnizor de mâncare gătită pentru HoReCa în următoarele 12 luni”, spune Valentin Șoneriu, Director General Carmolimp.

FOTO Restaurante fără bucătari? Carmolimp intră pe nișa produselor gata preparate, cu ciorbă la pungă

viewscnt
Afla mai multe despre
carmolimp
restaurante