VIDEO BNR a angajat-o pe astrologul Minerva, analistul american Martin Armstrong vede ca inedit faptul că banca centrală a cooptat o „prezicătoare”

VIDEO BNR a angajat-o pe astrologul Minerva, analistul american Martin Armstrong vede ca inedit faptul că banca centrală a cooptat o „prezicătoare”

Sursa foto: Andrey Popov / dreamstime.com

scris 28 aug 2022

Cel mai bun analist de cicluri de sentiment, Martin Armstrong, cunoscut pentru observația sa că România este singura țară care și-a plătit vreodată datoria, conform cercetărilor sale care acoperă o perioadă de 8.000 de ani, este intrigat că Banca Națională a angajat un astrolog. Afirmă că cea care a fost cunoscută la televiziuni ca "Minerva" ar furniza o expertiză mai bună decât cea a analiștilor care urmează agenda Marelui Reset a șefului Forumului de la Davos.

Astrologul Gabriela Dima, cunoscută ca "Minerva", lucrează la Banca Națională, la departamentul de mentenanță.

Urmărește-ne și pe Google News

„Banca Națională a României (BNR) s-a întors la ritualuri străvechi pentru prezicerea viitoarelor mișcări economice”, scrie, pe blogul său, analistul Martin Armstrong, fost consultant al Trezoreriei SUA, în urmă cu un sfert de veac. „Gabriela Dima, în vârstă de 64 de ani, adesea numită Minerva, deține 2 licențe, în psihologie și cinematografie. Se întâmplă că este și o foarte populară ghicitoare a viitorului, o zână-ursitoare a Bucureștilor, este și cea mai recentă angajare a băncii centrale a României.”

Armstrong, care și-a câștigat notorietate în piețele financiare internaționale acum peste 30 de ani, când a prezis, cu precizie de o zi ,Crahul bursier de la New York din 1987, menționează că inflația a atins în iunie o rată a inflației de 15,05%. „Luna trecută, Banca Națională a României, a votat pentru majorarea ratei de dobândă cu 100 de puncte de bază, la 4,75%. Ce va face banca în viitor? Probabil Minerva știe”, scrie pe portalul ArmstrongEconomics cel care, în anul 1998, a fost citat de Financial Times anticipând falimentul Rusiei, care a venit doar câteva luni mai târziu.

Între timp, la începutul lunii august, Banca Națională a României a majorat rata dobânzii de politică monetară cu 0,75 puncte procentuale, la 5,5%, cel mai ridicat nivel de după februarie 2012, însă sub așteptările analiștilor.

Analiștii cred că am atins vârful de inflație. Dobânzile urmează să mai crească puțin. Remarcat tonul de ”turturea” al lui Isărescu CITEȘTE ȘI Analiștii cred că am atins vârful de inflație. Dobânzile urmează să mai crească puțin. Remarcat tonul de ”turturea” al lui Isărescu

Armstrong spune că prezicerea viitorului are o lungă tradiție în cultura României și datează de sute de ani. Deși Biserica a descurajat practica, mai mulți oameni în România au rămas superstițioși și adesea se uită după sfatul unor ghicitoare.

“Minerva nu și-a dezvăluit poziția la banca centrală, dar BNR a declarat că într-adevăr aceasta este angajată. Așa se face că poate va ușura sentimentul și va da populației un suflu de încredere față de viitor”, spune Armstrong, care adaugă ironic că, orice sfat ar oferi aceasta, oricum va fi mai bun decât al oricărui analist care urmează agenda Marelui Reset promovat de Klaus Schwab, liderul Forumului Economic Mondial de la Davos.

Martin Armstrong a devenit mai cunoscut în țară atunci când o filmare dintr-o conferință a sa surprindea observația că România anilor ’80 este singura țară care și-a plătit vreodată datoria externă, din cercetările sale care acoperă o perioadă pornind cu 8.000 î.Hr.

Acesta urmărește știri venind din România, cu atât mai mult cu cât are mai mulți cititori din țară și abonați pe platforma Socrates. 

VIDEO Alerta unui analist financiar american, fost consultant pentru Trezoreria SUA: Occidentul are nevoie de Al Treilea Război Mondial. Nu mai este întoarcere la normalitate. Faceți-vă stocuri de alimente pentru 2 ani! CITEȘTE ȘI VIDEO Alerta unui analist financiar american, fost consultant pentru Trezoreria SUA: Occidentul are nevoie de Al Treilea Război Mondial. Nu mai este întoarcere la normalitate. Faceți-vă stocuri de alimente pentru 2 ani!

În anul 1999, Armstrong a fost arestat într-un caz de fraudare a unor investitori japonezi. El a fost pus să restituie echivalentul a 15 milioane de dolari în lingouri de aur și obiecte antice achiziționate cu banii fondului condus de el, incluzând căști de bronz și un bust al lui Iulius Caesar. Alte 606 milioane dolari au fost returnate investitorilor niponi de Republic New York Corporation, care îl asistase pe Armstrong în tranzacție.

El a fost eliberat în 2011, după ce a petrecut 11 ani în închisoare. Detenția sa prelungită a fost și urmare a faptului că a refuzat să predea monede romane aflate în custodia sa, dar și de condamnări pentru sfidări ale Curții. Cazul a fost închis definitiv abia în 2017.

EXCLUSIV BCR și Eximbank au mers cu oferte la Primăria Capitalei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV BCR și Eximbank au mers cu oferte la Primăria Capitalei

Armstrong a susținut totdeauna că este nevinovat, iar în documentarul „The Forecaster”, realizat de regizorul german Marcus Vetter și produs de canalul TV Arte, a afirmat că a fost închis abuziv.

viewscnt
Afla mai multe despre
martin armstrong
romania
război
bursa
bnr