Compania care operează magazinul Bucur Obor anunță de unde are principalele venituri

Compania care operează magazinul Bucur Obor anunță de unde are principalele venituri
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 15 aug 2024

Compania Bucur Obor afișează pentru primele 6 luni ale anului venituri din cifra de afaceri de 18,21 milioane lei, cu 2,47% peste cele de 17,77 milioane lei din exercițiul financiar precedent.

Bucur Obor SA (BUCU), companie care operează celebrul magazin de lângă Primăria Sectorului 2, a realizat în primul semestru venituri totale de 19,86 milioane lei, în relativă stagnare față de cele de 19,83 milioane lei din perioada similară a anului trecut.

Urmărește-ne și pe Google News

„Ponderea cea mai mare o au veniturile din chirii și veniturile din refacturarea utilităților aferente contractelor de închiriere”, spune compania în raportarea trimestrială, adăugând că acestea însumează 17,97 milioane lei, echivalent cu 90,61% din totalul veniturilor. Compania a obținut, astfel, o majorare a rezultatului net realizat cu 1,58%, la 7,69 milioane lei, de la 7,57 milioane lei la T1 2023. La T1, rezultatul net era de 5,51 milioane lei.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Explozia de proiecte de centrale fotovoltaice și eoliene aduce profit substanțial pentru producătorul de cabluri electrice Iproeb. Acțiunile sar la bursă CITEȘTE ȘI Explozia de proiecte de centrale fotovoltaice și eoliene aduce profit substanțial pentru producătorul de cabluri electrice Iproeb. Acțiunile sar la bursă

Grupul imobiliar One United Properties (ONE) a achiziționat în anul 2021, pentru suma de 64,93 milioane lei, pachetul de 54,43% din titlurile societății de la Amadeus Group prin care omul de afaceri Laurențiu Postovaru controla firma cu prezență bursieră în ringul pieței AeRO de la BVB.

La ultimul preț de pe bursă, de 13,20 lei/acțiune, compania are o capitalizare bursieră de 173,88 milioane lei (34,95 milioane euro), din care valoarea pachetului deținut de One United Properties prin Bo Retail Invest se ridică la 94,64 milioane lei (19,02 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
bucur obor
bvb
bursa
one united properties