BNR alocă până la 5 milioane de lei pentru servicii de consultanță în domeniul evaluării

BNR alocă până la 5 milioane de lei pentru servicii de consultanță în domeniul evaluării
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2024

Banca Națională a României (BNR) alocă între 2,5 milioane lei și 5 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de analiză a situațiilor financiare și evaluare contabilă, evaluare economică și financiară a instituțiilor de credit, potrivit anunțului de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

"Se solicită achiziția unor servicii de analiză a situațiilor financiare și evaluare contabilă, evaluare economică și financiară a instituțiilor de credit în contextul rezoluției potrivit prevederilor Legii nr. 312/2015. Legea nr. 312/2015 care transpune în dreptul național prevederile directivei 2014/59/UE (directiva BRR), desemnează Banca Naționala a României drept autoritate de rezoluție pentru sectorul bancar. Rezoluția bancară reprezintă aplicarea unui instrument sau a unei combinații de instrumente de rezoluție, sau exercitarea uneia sau mai multor competențe de rezoluție pentru scopul atingerii unuia sau mai multora dintre obiectivele rezoluției prevăzute la art.178 din Legea nr. 312/2015", se menționează în anunț.

Urmărește-ne și pe Google News
ANUNȚ Noi obligațiuni guvernamentale Fidelis în iunie. Condiții speciale pentru o anumită categorie CITEȘTE ȘI ANUNȚ Noi obligațiuni guvernamentale Fidelis în iunie. Condiții speciale pentru o anumită categorie
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Contractul se va încheia pentru o perioadă de 48 de luni, iar criteriul de atribuire este "cel mai bun raport calitate-preț", scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, tipul procedurii este licitație deschisă, iar termenul-limită pentru primirea ofertelor este 8 iulie 2024, ora 15:00. Valoarea totală estimată este cuprinsă între 2,5 milioane lei și 5 milioane lei, fără TVA.

Achiziția implică încheierea unui acord-cadru, iar valoarea celui mai mare contract subsecvent este 5 milioane lei.

Finanțarea se va face din fonduri proprii, urmând ca toate cheltuielile efectuate să fie recuperate din patrimoniul instituției de credit supuse rezoluției, conform prevederilor legale. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bnr
seap
evaluare