Directoarea unei sucursale bancare, cercetată pentru că ar fi furat 300.000 de euro din conturile clienților

Directoarea unei sucursale bancare, cercetată pentru că ar fi furat 300.000 de euro din conturile clienților
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 15:29

Polițiștii Capitalei efectuează cercetări într-un dosar în care directoarea unei sucursale bancare ar fi accesat fără drept sistemul informatic al societății și ar fi efectuat mai multe operațiuni bancare din conturile clienților.

"Prejudiciul total cauzat este estimat la aproximativ 300.000 de euro", informează un comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Urmărește-ne și pe Google News
Auchan se pregătește să își vândă filiala din Rusia CITEȘTE ȘI Auchan se pregătește să își vândă filiala din Rusia
Evenimente
>31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În vederea administrării materialului probator, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în Capitală, la adresa femeii, bănuită de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos (776 acte materiale) și acces ilegal la un sistem informatic (920 acte materiale), scrie Agerpres.

"Persoana în cauză a fost depistată și condusă la audieri, față de aceasta urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun", arată sursa citată.

Cercetări sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. 

viewscnt
Afla mai multe despre
banca
conturi
clienti