Bănci

Cursul valutar anunțat de BNR

Cursul valutar anunțat de BNR

joi, 13:00

Banca Națională a României (BNR) a anunțat joi un curs de referință de 4,9753 lei pentru un euro, de la un curs de 4,9761 lei înregistrat miercuri.

  • ING Bank își consolidează echipa de management
    ING Bank își consolidează echipa de management
    joi, 12:01

    Diana Mihai se alătură companiei ING Bank Romania în rolul de director de Marketing, Comunicare și Brand Experience. Aceasta vine cu 15 ani de experiență în domeniu, pe poziții locale, regionale și globale, în cadrul unor companii precum Reckitt Benckiser UK și Procter&Gamble.

  • Indicele ROBOR a stagnat
    Indicele ROBOR a stagnat
    joi, 11:00

    Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 6,05%. Indicele ROBOR la 3 luni este cel în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei.

  • Italia nu a strâns niciun ban din taxa pe bănci
    Italia nu a strâns niciun ban din taxa pe bănci
    joi, 10:11

    Italia nu a colectat până acum venituri din contestata taxă pe profiturile excesive ale băncilor introdusă anul trecut, a anunțat ministrul Economiei, Giancarlo Giorgetti, transmite Reuters.

  • Presiunile SUA au funcționat. Raiffeisen renunță să mai cumpere participația oligarhului rus Oleg Deripaska la Strabag
    Presiunile SUA au funcționat. Raiffeisen renunță să mai cumpere participația oligarhului rus Oleg Deripaska la Strabag
    miercuri, 16:56

    Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International (RBI) a abandonat oferta de a prelua de la oligarhul rus Oleg Deripaska (foto) o participație în valoare de 1,5 miliarde de euro la grupul de construcții Strabag, în urma presiunilor din partea SUA de a renunța la tranzacție, transmite Reuters.

  • CONFIRMARE Sindicaliștii din Alpha Bank au declanșat conflictul colectiv de muncă. Revendicările angajaților care vor să se protejeze la concedieri după fuziunea cu UniCredit
    CONFIRMARE Sindicaliștii din Alpha Bank au declanșat conflictul colectiv de muncă. Revendicările angajaților care vor să se protejeze la concedieri după fuziunea cu UniCredit
    miercuri, 13:50

    Sindicatul Vocea Noastră din Alpha Bank a notificat marți Inspectoratul Teritorial de Muncă București și conducerea băncii despre declanșarea conflictului colectiv de muncă, deoarece angajatorul a refuzat să accepte revendicările salariaților în negocierea contractului colectiv de muncă, precum și propunerile de soluționare a acestora formulate de sindicat.

  • Cursul valutar anunțat de BNR
    Cursul valutar anunțat de BNR
    miercuri, 13:00

    Banca Națională a României (BNR) a anunțat miercuri un curs de referință de 4,9761 lei pentru un euro, de la un curs de 4,9757 lei înregistrat marți.

  • Banca centrală a Suediei reduce principala dobândă de intervenție, pentru prima dată în ultimii opt ani
    Banca centrală a Suediei reduce principala dobândă de intervenție, pentru prima dată în ultimii opt ani
    miercuri, 11:09

    Banca centrală a Suediei a redus principala dobândă de intervenție pentru prima dată în ultimii opt ani, invocând o inflație mai mică, transmite agenția AFP.

  • Indicele ROBOR la 6 luni a crescut
    Indicele ROBOR la 6 luni a crescut
    miercuri, 11:00

    Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 6,05%. Indicele ROBOR la 3 luni este cel în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei.

  • CONFIRMARE Proprietarul AFI se împrumută pentru un parc eolian în Brăila
    CONFIRMARE Proprietarul AFI se împrumută pentru un parc eolian în Brăila
    marţi, 16:30

    BIG Energia Holdings, divizia de investiții în energie regenerabilă a dezvoltatorului imobiliar israelian BIG Shopping Centers, va împrumuta 46 milioane de euro pentru construcția unui parc eolian de 102 MW în județul Brăila, proiect achiziționat de la o companie românească în 2021 și estimat să genereze 270 GWh de energie electrică pe an.