ABC Insurance a achitat CML.RO despăgubiri de peste 3 milioane lei pentru prăbușirea unui pod peste râul Someșul Mare

ABC Insurance a achitat CML.RO despăgubiri de peste 3 milioane lei pentru prăbușirea unui pod peste râul Someșul Mare

Sursa: Digi.ro

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 5 aug 2024

ABC Insurance a achitat societății CML.RO SRL, constructorul podului peste Someșul Mare din orașul Beclean, ale cărui grinzi s-au prăbușit în apă ca urmare a evenimentelor meteorologice extreme din luna iulie 2023, despăgubiri în sumă de 3,3 milioane de lei, reprezentând plata unui dosar de daună pe o poliță de tip CAR (all risk).

Plata a fost efectuată în termen de 10 zile de la finalizarea expertizelor tehnice și documentarea aferentă dosarului de daună (analiză proiect tehnic inițial, analiză expertiză tehnică de specialitate, analiză deviz reparații, raport loss adjuster etc.).

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Șefa Guvernului Bangladeshului, Sheikh Hasina, își părăsește palatul, luat cu asalt de mii de manifestanți CITEȘTE ȘI VIDEO Șefa Guvernului Bangladeshului, Sheikh Hasina, își părăsește palatul, luat cu asalt de mii de manifestanți
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Evenimentul a fost unul complex, respectiv o descărcare electrică cauzată de un trăsnet, ce a dus la o expansiune explozivă rapidă și violentă a aerului înconjurător, rezultând o undă de șoc, care, în același timp cu rafelele de vânt înregistrate, au antrenat prăbușirea unor grinzi ale podului, precum și alte daune conexe.

Fenomenul meteo, unul foarte rar întâlnit, a pus la pământ, în doar câteva secunde, 12 grinzi cu o greutate de 92 tone fiecare, constituind studiu de caz la Facultatea de Construcții din Cluj-Napoca.

ABC Insurance este o companie de asigurări, cu capital integral românesc, prezentă pe piața locală de profil de 25 de ani.

Incendiul izbucnit luna trecută pe platforma Oltchim, lichidat după opt zile. Forțele care au supravegheat zona se retrag CITEȘTE ȘI Incendiul izbucnit luna trecută pe platforma Oltchim, lichidat după opt zile. Forțele care au supravegheat zona se retrag

În 2024, compania a trecut printr-un amplu proces de rebranding, transformare organizațională și operațională.

Pentru acest an, asigurătorul și-a propus să subscrie prime de asigurare de 86 milioane de lei, de la 79,9 milioane de lei în 2023, și un profit brut de 5 milioane de lei. Mai multe detalii AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
abc insurance
pod
somes
beclean
despagubire
dauna