ANUNȚ - Cât ar valora Revolut

ANUNȚ - Cât ar valora Revolut
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2024

Compania de tehnologie financiară Revolut ar putea valora peste 37 miliarde euro în urma unei vânzări de acțiuni, potrivit unor surse familiare cu situația, potrivit RTE, care citează FT.

Aplicația colaborează cu firma de servicii financiare Morgan Stanley pentru o vânzare de acțiuni în valoare de 415,7 milioane EUR (500 milioane dolari), inclusiv acțiuni deținute de angajați, ceea ce ar putea face ca Revolut să valoreze peste 37 miliarde EUR (40 miliarde dolari), conform The Irish Times, scrie StartUp Cafe.

Urmărește-ne și pe Google News
Klaus Iohannis a promulgat legea prin care toți tații care au calitatea de salariat, în baza unui contract sau raport de muncă, vor primi concediu paternal CITEȘTE ȘI Klaus Iohannis a promulgat legea prin care toți tații care au calitatea de salariat, în baza unui contract sau raport de muncă, vor primi concediu paternal
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Valoarea fintech-ului a fost estimată la 28,1 miliarde EUR (33 miliarde dolari), în urma unei runde de finanțare din 2021.

Revolut a înregistrat un profit de aproape 5 ori mai mic în anul 2022 față de 2021, iar în continuare nu beneficiază de o licență bancară în Marea Britanie, piață în care s-a înființat.

Marea Britanie: Datoria publică, la cel mai ridicat nivel începând din 1961 CITEȘTE ȘI Marea Britanie: Datoria publică, la cel mai ridicat nivel începând din 1961

Momentan, aplicația fintech operează ca bancă în Uniunea Europeană, inclusiv în România, având licență bancară în Lituania.

Compania, fondată la Londra de Nikolay Storonsky (CEO) și Vladyslav Yatsenko (CTO) în anul 2015, spune că are peste 40 milioane clienți la nivel global și mai mult de 3,5 milioane în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
revolut
companie
bani