123Credit.ro lansează un flux 100% online pentru creditele de nevoi personale

123Credit.ro lansează un flux 100% online pentru creditele de nevoi personale
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 07:50

123Credit.ro, brokerul digital de creditare din România, pregătește lansarea unui nou flux dedicat creditelor de nevoi personale, complet online, după integrarea smart scoringului cu Sapiens. Acest nou flux permite clienților să acceseze oferte de credite de la numeroase instituții financiare fără a părăsi confortul locuinței, oferindu-le flexibilitate și rapiditate în obținerea soluțiilor financiare.

123Credit.ro se remarcă deja prin gama sa extinsă de soluții financiare digitale disponibile printr-o platformă intuitivă și accesibilă online. De asemenea, aceștia dispun de o rețea vastă de specialiști în creditare, activi în toate județele din România, pregătiți să ofere asistență clienților pentru soluțiile care necesită o abordare mixtă – online și offline.

Urmărește-ne și pe Google News

Obține credite de nevoi personale rapid și comod, fără a părăsi casa

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Prin noul proces digitalizat pentru creditele de nevoi personale, aplicarea devine mai simplă ca niciodată. Clienții pot solicita un împrumut rapid și ușor, de oriunde, fără a fi nevoie să meargă la bancă. Pe platforma 123Credit.ro, aceștia parcurg doar câțiva pași simpli: completează formularul de eligibilitate, primesc oferte personalizate de la băncile partenere și trimit documentele necesare, totul printr-un proces complet digital.

Creditele de nevoi personale pot fi solicitate pentru numeroase motive, iar 123Credit.ro le oferă soluția potrivită în funcție de necesitățile fiecăruia. De exemplu, poți accesa un credit pentru renovarea locuinței, pentru a îmbunătăți confortul casei fără stresul unui proces complicat de creditare, pentru finanțarea studiilor proprii sau ale copiilor, pentru acoperirea unor cheltuieli medicale neprevăzute care necesită un sprijin financiar rapid sau pentru a finanța o vacanță mult dorită sau o achiziție importantă.

Oamenii necesită credite de nevoi personale pentru o varietate de scopuri, iar 123Credit.ro le oferă soluții personalizate în funcție de necesitățile fiecăruia. Fie că este vorba de un credit pentru renovarea locuinței, pentru a spori confortul fără stresul unui proces complicat de creditare, pentru finanțarea studiilor, acoperirea cheltuielilor medicale neprevăzute, sau pentru a finanța o vacanță sau o achiziție importantă, platforma are o soluție potrivită. Noua opțiune 100% online, disponibilă din luna noiembrie, le va permite clienților să acceseze rapid și comod creditele, fără a părăsi locuința.

Un viitor plin de soluții inovative

123Credit.ro își continuă misiunea de a transforma modul în care românii accesează credite, iar acest flux 100% online este doar un prim pas în direcția unui viitor financiar mai accesibil și mai convenabil. Urmează lansarea altor soluții inovative care vor revoluționa experiența de creditare, oferind clienților posibilitatea de a-și gestiona finanțele fără birocrație și fără complicații.

„Ne dorim să oferim românilor soluții financiare rapide, simple și accesibile. Prin acest nou flux digital, ne-am propus să facem procesul de obținere a unui credit de nevoi personale cât mai simplu și comod. Iar acesta este doar începutul – pregătim lansarea altor produse inovative în lunile următoare,” a declarat Duncan McGinley, Co-fondator & Managing Partner 123Credit.ro.

Articol susținut de 123credit.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
123credit.ro
credit de nevoi personale