Tranzacție: Medicover preia în România mai multe companii ale Synlab

Tranzacție: Medicover preia în România mai multe companii ale Synlab
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 14:14

Grupul suedez Medicover, furnizor de servicii medicale private, preia companiile din România care aparțin Synlab International GmbH, și anume: Synlab West, Laboratoarele Synlab, Zostalab, Medsense Servicii Medicale, CMI Dr Iacobescu C Anca și CMI Dr Marinescu Dana Mihaela.

Tranzacția este analizată de Consiliul Concurenței.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Directorul Executiv al ARB atenționează: Dacă sună prea bine ca să fie adevărat, este foarte posibil să fie o fraudă. Atenție la promisiunile nerealiste! Nu furnizați datele bancare la cerere! CITEȘTE ȘI VIDEO Directorul Executiv al ARB atenționează: Dacă sună prea bine ca să fie adevărat, este foarte posibil să fie o fraudă. Atenție la promisiunile nerealiste! Nu furnizați datele bancare la cerere!
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Medicover este prezent în România din 1995 și operează prin divizia sa de servicii de asistență medicală, o rețea formată din 41 de clinici și prin divizia de servicii de diagnosticare, reprezentată de Synevo Romania.

Synlab International este activ în domeniul serviciilor de diagnostic de laborator și al testelor de specialitate în mai multe domenii medicale.

FOTO Speedwell, deținut de milionari din Belgia, a demarat lucrările de construcție pentru ultima clădire a ansamblului TRIAMA Residence CITEȘTE ȘI FOTO Speedwell, deținut de milionari din Belgia, a demarat lucrările de construcție pentru ultima clădire a ansamblului TRIAMA Residence

În 2015, grupul german de servicii medicale de laborator Synlab a cumpărat cele șase firme prin care Romgermed deținea rețeaua sa de laboratoare de analize atât umane, cât și veterinare, de la omul de afaceri Sam Dorian Schwartz.

Synlab este prezent pe piața românească din 2005.

viewscnt
Afla mai multe despre
medicover
synlab