MedLife extinde rețeaua de clinici MindCare

MedLife extinde rețeaua de clinici MindCare
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iul 2024

MedLife continuă extinderea rețelei de centre dedicate sănătății mintale prin inaugurarea unei noi clinici MindCare în Craiova.

“După inaugurarea recentă de la Constanța, astăzi ajungem la Craiova. Prin deschiderea acestei noi unități dedicate sănătății mintale, sub conceptul MindCare, am încercat să prioritizăm crearea unui mediu cald și primitor pentru pacienții noștri, în care aceștia să se simtă auziți, sprijiniți și înteleși. Astfel, venim în întâmpinarea acestora cu o vastă experiență în tratarea diferitelor probleme de sănătate mintală, cum ar fi: stresul la locul de muncă și epuizarea, anxietatea, depresia, tulburarea bipolară, psihoza și multe altele. Cea mai mare bucurie a noastră vine din sprijinul oferit pacienților noștri în realizarea obiectivelor personale și atingerea rezultatelor de succes" a declarat Oana Surdu, manager clinici MedLife & coordonator al rețelei MindCare.

Producția farmaceutică din România, în scădere accentuată CITEȘTE ȘI Producția farmaceutică din România, în scădere accentuată
Urmărește-ne și pe Google News

Potrivit reprezentanților MedLife, până la finalul anului rețeaua MindCare va mai adauga în portofoliu alte 2-3 unități noi, iar pe termen mediu și lung, rețeaua va ajunge la minimum 10 unități mari în toată țara.

viewscnt
Afla mai multe despre
mindcare
medlife