Dent Estet, parte a MedLife, preia DentaLife, deținut tot de MedLife

Dent Estet, parte a MedLife, preia DentaLife, deținut tot de MedLife
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 dec 2022

Clinica stomatologică DentaLife din București iese de sub brandul MedLife și este preluată de brandul Dent Estet, care face parte din Grupul MedLife din 2016.

Dent Estet face parte din Grupul MedLife din 2016, în urma achiziției pachetului majoritar de acțiuni (60%).  

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed
VIDEO INEDIT - Campanie de promovare a României, cu servicii dentare. \ CITEȘTE ȘI VIDEO INEDIT - Campanie de promovare a României, cu servicii dentare. "România. Cea mai frumoasă clinică dentară din lume"

DentaLife, prima clinică dentară deschisă de MedLife, în 2015, devine, astfel, a 18-a clinică sub brandul Dent Estet, după deschiderea unei clinici în Arad, în urma unui parteneriat cu MedLife Genesys, în luna noiembrie, și a clinicii din Craiova, în aprilie.

În perioada următoare, grupul Dent Estet va implementa o gamă diversificată de abonamente și pachete medicale în toate cele 18 clinici stomatologice din București, Sibiu, Brașov, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Ploiești, Craiova, Arad, pentru a le asigura pacienților servicii medicale care corespund nevoilor lor.

Grupul Dent Estet a fost înființat în anul 1999. 

Din anul 2016, Dent Estet face parte din grupul MedLife, 40% din acțiuni fiind deținute de dr. Oana Taban, CEO & Founder.

viewscnt
Afla mai multe despre
dent estet
dentalife