Termoenergetica anunță începerea furnizării agentului termic – Nu toate asociațiile au deschis circuitul de încălzire. Funcționare deficitară în unele zone, mai ales din sectoarele 4 și 5

Termoenergetica anunță începerea furnizării agentului termic – Nu toate asociațiile au deschis circuitul de încălzire. Funcționare deficitară în unele zone, mai ales din sectoarele 4 și 5
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 13:45

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că procesul de furnizare a agentului termic pentru încălzire a început conform graficului, însă având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și faptul că există încă asociații de proprietari/ locatari care nu au deschis circuitul de încălzire, furnizarea agentului termic se resimte gradual.

Compania anunță, într-un comunicat de presă că, pentru a asigura o distribuție optimă a căldurii în întreaga rețea, a dispus pornirea graduală a surselor de furnizare a agentului termic.

Urmărește-ne și pe Google News
Marcel Ciolacu: Continuăm să investim în dezvoltarea Portului Constanța, obiectiv strategic al României. Ținta este transformarea lui într-un hub logistic la Marea Neagră. Finanțare pentru două mari proiecte feroviare, de peste 320 de kilometri CITEȘTE ȘI Marcel Ciolacu: Continuăm să investim în dezvoltarea Portului Constanța, obiectiv strategic al României. Ținta este transformarea lui într-un hub logistic la Marea Neagră. Finanțare pentru două mari proiecte feroviare, de peste 320 de kilometri
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Luni s-a solicitat dublarea debitului și a sarcinii termice pentru cele două centrale Elcen aflate în funcțiune. Începând cu data de 22 octombrie, s-a solicitat pornirea CTE Progresu, iar miercuri, s-a solicitat pornirea CTE Grozăvești, pentru data de 24 octombrie”, a mai transmis compania.

”Pentru a optimiza distribuția căldurii în sistem, vor fi efectuate manevre de echilibrare hidraulică. În această perioadă, este posibil ca unele zone, în special Sectoarele 4 și 5, să funcționeze deficitar până cand centralele vor intra în regim de funcționare și agentul termic va fi distribuit și la cel mai îndepărtat punct termic”, a adăugat Termoenergetica.

Potrivit acesteia, în prezent, nu există probleme tehnice majore în sistemul de termoficare, scrie News.ro.

”Echipele CMTEB vor acorda asistență asociațiilor de proprietari/locatari care doresc să deschidă circuitul de încălzire pentru a beneficia de confort termic. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert”, a mai transmis Termoenergetica.

viewscnt
Afla mai multe despre
termoenergetica
încălzire