Wizz Air lansează "o vânătoare de comori" în România

Wizz Air lansează "o vânătoare de comori" în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iul 2024

Compania aeriană maghiară low-cost Wizz Air lansează "o vânătoare de comori" în șase orașe din România în care are baze operaționale.

Va fi întinsă pe parcursul a două zile: în 21 iulie – București, Craiova și Timișoara, iar în 22 iulie – Cluj-Napoca, Sibiu și Iași.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO INEDIT Efect al haosului digital CrowdStrike: tichete de îmbarcare în avion scrise de mână cu pixul. Întârzieri, anulări de zboruri și probleme la check-in din cauza penei IT CITEȘTE ȘI FOTO INEDIT Efect al haosului digital CrowdStrike: tichete de îmbarcare în avion scrise de mână cu pixul. Întârzieri, anulări de zboruri și probleme la check-in din cauza penei IT
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Participanții pot urmări conturile de social media ale Wizz Air pentru indicii. În fiecare zi, vor fi postate trei ghicitori, oferind indicii despre trei locuri unice din fiecare oraș. În fiecare locație va fi ascuns un voucher în valoare de 100 de euro, cu un total de trei vouchere disponibile pentru fiecare oraș.

Cum să participi
1. Rezolvă ghicitorile: Urmărește Wizz Air pe contul său de Instagram @wizzair pentru indiciile ghicitorilor despre locuri faimoase din orașul tău.

INEDIT Serviciu de taxi aerian pentru a evita aglomerația din Cluj-Napoca. Cât costă să te duci cu elicopterul la Electric Castle CITEȘTE ȘI INEDIT Serviciu de taxi aerian pentru a evita aglomerația din Cluj-Napoca. Cât costă să te duci cu elicopterul la Electric Castle

2. Găsește locația: Prima persoană care ajunge în fiecare locație și găsește un reprezentant WIZZ va câștiga un voucher de 100 de euro.
3. Trebuie să cunoști o parolă: Parola corectă, care va fi dezvăluită prin story-urile de Instagram în dimineața zilei de 21 iulie, trebuie furnizată reprezentantului WIZZ pentru a revendica premiul.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
avion