Noul primar din Azuga strânge semnături împotriva pasajului subteran de pe DN 1

Noul primar din Azuga strânge semnături împotriva pasajului subteran de pe DN 1
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iun 2024

Primarul ales la Azuga, Adrian Purcaru (PSD), a lansat o campanie de strângere de semnături pentru anularea proiectului de realizare a pasajului subteran de pe DN1 în localitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

„Acest proiect va mutila centrul orașului”, susține Adrian Purcaru (PSD), cel care a obținut un mandat la alegerile din 9 iunie, informează Observatorul Prahovean.

FOTO Continental lansează o nouă investiție în România, parțial cu bani de la stat CITEȘTE ȘI FOTO Continental lansează o nouă investiție în România, parțial cu bani de la stat

„Prioritate în acest moment este blocarea realizării pasajului subteran de la DN1, proiect aflat în faza de depunere oferte pentru proiectare și execuție. Este un proiect pe care locuitorii din Azuga nu și-l doresc. Acest proiect va mutila centrul orașului”, susține Adrian Purcaru, primarul ales la Azuga.

Proiectul pasajului subteran pentru fluidizarea traficului pe DN1, la Azuga, este coordonat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Wizz Air lansează o nouă cursă din România CITEȘTE ȘI Wizz Air lansează o nouă cursă din România

Inițiativa cetățenească are drept scop întocmirea unui proiect de hotărâre de consiliu local, care să fie supus dezbaterii în luna iulie, însă pentru acest lucru sunt necesare semnături de la cel puțin 5% din populația cu drept de vot din Azuga să fie supus votului Consiliului local din luna iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
azuga
pasaj
dn1
primar