Grecii de la Goldair Cargo deschid în România prima lor filială externă, pentru un obiectiv strategic

Grecii de la Goldair Cargo deschid în România prima lor filială externă, pentru un obiectiv strategic
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 8 aug 2024

Compania Goldair Cargo, unul dintre cei mai importanți furnizori eleni de servicii de transport și logistică, a deschis o filială în România, prima din afara Greciei, cu obiectivul de a-și consolida prezența pe piețele din Europa centrală, arată date analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Goldair Cargo Romania are sediul în București și ca activitate principală depozitările.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO ANUNȚ - Umbrărescu se pregătește să intre cu lucrările la Autostrada Bucureștiului în zona protejată CITEȘTE ȘI FOTO ANUNȚ - Umbrărescu se pregătește să intre cu lucrările la Autostrada Bucureștiului în zona protejată
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Deschiderea filialei va facilita consolidarea prezenței pe piețele central europene, un obiectiv strategic anunțat de Goldair Cargo.

Compania are sediul central în orașul Aspropyrgos și filiale în aeroportul din Atena, Thessaloniki și Creta, singura sucursală externă fiind cea din București.

Transportatorul face parte din grupul Goldair, fondat în 1955 de omul de afaceri elen Dimitrios Golemis care semna, în același an, un acord de reprezentare exclusivă a LOT Polish Airlines în Grecia.

TAROM lansează o ofertă specială CITEȘTE ȘI TAROM lansează o ofertă specială

Axat inițial pe comerțul cu țările din Europa Centrală și de Est, grupul și-a extins ulterior operațiunile în domeniile expedierii și logisticii internaționale, handling la sol, servicii de securitate a aviației, transport feroviar de mărfuri și altele.

viewscnt
Afla mai multe despre
goldair cargo filială