FOTO Start pentru modernizarea unui nou tronson de drum național

FOTO Start pentru modernizarea unui nou tronson de drum național
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 aug 2024

Încep lucrările de modernizare a DN73, un sector de 37,6 km între Câmpulung Muscel (județul Argeș) și Fundata (județul Brașov), anunță autoritățile.

Contractul, în valoare de peste 426 de milioane de lei, a fost semnat cu ANTREPRIZA DE REPARAȚII ȘI LUCRĂRI ARL CLUJ, care are la dispoziție 18 luni pentru realizarea investiției, din momentul emiterii ordinului de începere.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Românii de la Dumagas Transport investesc în Germania și Italia CITEȘTE ȘI FOTO Românii de la Dumagas Transport investesc în Germania și Italia
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

În acest caz, constructorul poate începe imediat lucrările având în vedere că proiectul are deja proiect tehnic avizat și autorizație de construire.

Pe lângă refacerea totală a straturilor de asfalt, proiectul prevede lărgirea carosabilului la minimum 7 m, reabilitarea sau reconstruirea a 7 poduri și a 89 de podețe de pe traseu.

VIDEO Huawei și BAIC au lansat primul lor vehicul electric. Ce preț are Stelato S9 CITEȘTE ȘI VIDEO Huawei și BAIC au lansat primul lor vehicul electric. Ce preț are Stelato S9

Vor fi resistematizate 5 intersecții cu drumuri laterale și vor fi reamenajate aproximativ 1.300 de accese la proprietăți.

O provocare aparte pe acest sector sunt lucrările de consolidare, corpul drumului fiind afectat în momentul de față de numeroase zone cu alunecări de teren și cedări ale terasamentelor.

FOTO Samsung deschide prima sa cafenea în România CITEȘTE ȘI FOTO Samsung deschide prima sa cafenea în România

La finalizarea lucrărilor vor fi refăcute toate elementele de semnalizare, marcaje și indicatoare rutiere, și toate elementele de siguranță rutieră.

FOTO Start pentru modernizarea unui nou tronson de drum național

viewscnt
Afla mai multe despre
drum national
arges
autostrada
dn73